روزنامه واشنگتن پست در مطلبی به قلم شائول سینجر، نویسنده جروزالم پست، با عنوان"ایران بیمار اتش افروز" با طرح این سوال که "اولمرت در دیدار روز چهار شنبه با بوش به او چه خواهدگفت؟" می نویسد:

روزنامه واشنگتن پست در مطلبی به قلم شائول سینجر، نویسنده جروزالم پست، با عنوان"ایران بیمار اتش افروز" با طرح این سوال که "اولمرت در دیدار روز چهار شنبه با بوش به او چه خواهدگفت؟" می نویسد:
به گزارش البرز در این روزنامه امده است : به ندرت پیش می اید که یک نخست وزیر اسرائیل و یک رئیس جمهور امریکا اینچنین در کشورهایشان، اگر نگوییم در خاک یکدیگر، وجهه پایینی داشته باشند.
اما اشتباه خواهد بود اگر ملاقات این هفته اولمرت-بوش را بیهوده قلمداد کنیم با اینکه ممکن است نتیجه ای نداشته باشد.
اولمرت باید با پیشنهاد تغییر در جهت دهی که تا فراسوی دوره باقی مانده از تصدی این دو نفر ادامه یابد این مذاکرات را حائز اهمیت سازد.
اولمرت یک حقیقت نسبتا اجتناب ناپذیر را خاطر نشان می کند و ان اینکه چشم انداز پندار تشکیل دو کشور برای اسرائیلی ها و فلسطینیان و نیز پندار وی درباره یک منطقه دموکراتیک تر و امن تر به بازداشتن رژیم کنونی ایران از تبدیل شدن به یک قدرت هسته ای بستگی دارد.
امریکا دیپلماسی اسرائیل-فلسطین را به ایران ارتباط داده است اما در جهت اشتباه.
مطمئنا حل این مناقشه ضربه ای به ایران خواهد بود اما این امر به مثابه ان است که بگوییم خاموش کردن یک اتش ضربه ای به یک بیمار اتش افروز است و درنهایت تنها راه برای توقف موجی از اتش متوقف ساختن این بیمار اتش افروز است.
بعلاوه خاموش کردن یک اتش درحالیکه در طرف دیگر بیمار اتش افروز در حال ریختن بنزین بر روی شعله های ساختمان در حال اشتعال است تقریبا غیر ممکن می نماید.
ایران حتی بدون سلاح اتمی توانایی زیادی برای مختل ساختن هر روند صلحی از طریق نمایندگانش، حماس و حزب الله،دارد.اگر ایران هسته ای شود علاوه بر برانگیختن یک مسابقه تسلیحاتی هسته ای در منطقه و بالاتر بردن قیمت نفت ، می تواند مشتریان تروریست خود را با مصونیت تقویت کند و هر چشم اندازی برای صلح را از بین ببرد.
اولمرت و بوش هر دو باید بگویند که همانقدر که تلاش در جهت صلح مستقیم بین اسرائیلی ها و فلسطینیان مهم است چنین صلحی بدون پرداختن به جو منطقه برای صلح یعنی بازداشتن دولت های تروریست از ضربه زدن به فرایند صلح ممکن نخواهد بود.
بنابراین اولمرت باید از بوش بخواهد طی ریاست اتی امریکا بر شورای امنیت دو گام اساسی بردارد:1)گشودن رویه های حقوقی بر ضد محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ایران در جهت تنظیم کیفر خواستی به علت تحریک به نسل کشی،2) اغاز تحقیق درباره حمایت ایران از تروریسم با نقض قطعنامه های متعدد شورای امنیت به عنوان گامی به سمت اعمال تحریم های بیشتری تحت فصل هفتم منشور سازمان ملل.
رژیم ایران ضعیف است و اسیب پذیری ان در برابر اقدامات نمادین بیش از ان است که اکثر دولت ها و ناظران اذعان دارند. روحانیون علاوه بر تلاش برای تکثیر هسته ای باید رسما تحریک کنندگان به نسل کشی و حامیان تروریسم قلمداد شوند.این امر نه تنها قوت قلبی برای مردم ایران بلکه برای میانه روهای واقعی در منطقه هم در میان فلسطینیان و هم در سراسر جهان عرب خواهد بود.

نوشته شده توسط کانون فرهنگی ایرانیان آزاد در سه شنبه 87/6/26 و ساعت 12:26 صبح |
نظرات دیگران()